Sign In | Join Free | My carsrow.com
carsrow.com
Products
Search by Category
Home >

UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management LAB4418LED

Categories RFID Label Tags
Brand Name: LINKWIN
Model Number: LAB4418LED
Certification: CE
Place of Origin: CHINA
MOQ: 1000pcs
Price: USD0.25/PC to USD0.5/PC
Payment Terms: L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 10000pcs per month
Delivery Time: 10 working day
Packaging Details: 5000pcs/roll ; 8 roll in a carton
Material: PET or customized
Frequency: 860-960MHz
Size: Customized Size
Protocol: ISO 18000-6C
Application: ASSET MANAGEMENT
Service: encoding/printing
  • Haven't found right suppliers
  • Our buyer assistants can help you find the most suitable, 100% reliable suppliers from China.
  • And this service is free of charge.
  • we have buyer assistants who speak English, French, Spanish......and we are ready to help you anytime!
Submit Buying Request
  • Product Details
  • Company Profile

UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management LAB4418LED

UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management LAB4418LED


This LAB4418LED with LED is specially developed for searching appointed goods quickly.The perfect combination of UHF long-distance reading & LED lighting,With universal RFID remotely triggers LED on device far away and realize the fast query and locate target items! Assist to find goods’ location, greatly improve the searching efficiency and management level!


ProtocolISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2
ChipKX2005X-BL
MemoryUHF:EPC 240Bits(One time encoding),USER 1312Bits(One time encoding)
TID 96Bits,Access PWD 32Bits ,Kill PWD 32Bits
Surface PaperPET or customized
ApplicationAsset management/retail
Mounting wayAttaching with back adhesive
Read rangeRFID:Up to 6 meter by fixed reader; Up to 3 meter by handheld reader
LED light on:3 meter
Frequency860MHZ to 960MHZ
SizeLabel size:44× 18mm;Antenna size 40× 14 mm
ESD:≤2KV
Storage temp-30 to 70
Operation temp-30 to 70
Storage Humidity:30%~70%
Warranty1 Year

Question 1: Is there stock for your products?
Answer: There is stock for different products in different periods.
Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need.

Question 2: Do you offer samples?

Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely.
For samples out of stock, new production needs to be arranged, and there is sample charge.

Question 3: How can the artwork be offered?

Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing.

Question 4: What is MOQ?

Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity.

Question 5: What different RFID products do you offer?

Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory.
RFID customization is available in our factory. Any design can be produced by us.

Question 6: What shipping way is adopted?

Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity.

Question 7: What is the lead time?

Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days.
The production time is different in different periods for different orders.
Please consult us according to your specific requirements of your order.

Question 8: What payment do you adopt?

Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount.

Quality UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management LAB4418LED for sale
Send your message to this supplier
 
*From:
*To: Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd
*Subject:
*Message:
Characters Remaining: (0/3000)
 
Inquiry Cart 0