| Sign In | Join Free | My carsrow.com |
|
| Categories | RFID Hang Tag |
|---|---|
| Brand Name: | LINKWIN |
| Model Number: | HANGT12 |
| Certification: | CE |
| Place of Origin: | CHINA |
| MOQ: | 1000pcs |
| Price: | USD0.05/PC to USD0.5/PC |
| Payment Terms: | L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram |
| Supply Ability: | 1 Million per month |
| Delivery Time: | 10 working day |
| Packaging Details: | 3000pcs/roll ; 8 roll in a carton |
| Material: | paper |
| Chip: | R6P, 7 or cuztomized |
| Frequency: | 860~960MHZ |
| Read range: | up to 8 meter |
| Size: | 15mm, 20mm, 25mm, 30mm etc |
| Application: | Clothing |
Custom NFC Access Control Card UHF ISO 1800-6C RFID Garment Tag Hangtags For Clothing Own Logo , RFID UHF hangtag
This RFID hang tag is widely used in Fashion company,it can be used for checking out and fast inventory.
| Description of goods | RFID clothes hangtag |
| Item no | Hang tag |
| Material | 200G Coated paper |
| Size | 100X50mm |
| Protocol Standard | ISO18000-6C |
| RFID Chip | U 8 chip, U7 CHIP, IMPINJ MR6P chip |
| Frequency | UHF (860-960 MHz) |
| Read&Writing distance | 1-10m(depend on RFID reader or Enviromental) |
| Working temperature | -20℃~80℃ |
| Crafts | Flexo/ HP indigo Printing + RFID converting+Die-cutting+Encoding |
| Application | Apparel Tracking and Management |
| Package | Packed by Roll or sheet (according to customer's request) |
| Artwork Format | AI, CDR or PDF at least 300dpi |

Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. |
Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and
freely. |
Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. |
Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. |
Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels,
RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. |
Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. |
Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. |
Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. |
|